About

Hi, welkom bij Selfness® - ODE aan de vrouw sieraden

Fijn om je te mogen ontmoeten.

Ongeveer zeven jaar geleden zijn wij gestart met het ontwikkelen van voedingssupplementen die de natuurlijke aanmaak van Oxytocine (het knuffelhormoon) stimuleren. De supplementen OXT & OXTR werden een succes en zijn drie jaar geleden overgenomen door een marktleider in natuurlijke voedingssupplementen.

In de coronaperiode merkten wij dat zelfliefde steeds meer op de voorgrond kwam en registreerden het woordmerk "Selfness®".

Aan het begin van 2023 vonden wij voor ons gevoel de invulling van het merk Selfness®. Via het verbindingshormoon oxytocine kwamen wij steeds meer in aanraking met het onderwerp seksualiteit in de meest ruime zin des woords. Het belang van seksualiteit binnen relaties, seksualiteit met jezelf, de schaamte rondom seksualiteit en het praten over seksualiteit en seksuele verlangens.

Seksueel Welzijn (Sexual Wellness) is een omschrijving die wij veel tegenkwamen binnen diverse onderzoeken wereldwijd en wij lezen steeds hoe groot het belang kan zijn van seksueel welzijn met jezelf, met de ander en binnen relaties.

Onze voorliefde voor vrouwen, het belang van seksualiteit voor zelfliefde en verbinding en de overtuiging dat iedereen mag zijn wie hij/zij/hen is maakt dat wij de komende tijd aan de slag gaan met:

Selfness® – Sensuele Intimiteit, ODE aan de vrouw.

Sensualiteit: het spectrum van romantische, erotische en seksuele connecties met jezelf of met elkaar. 'Sensueel' betekent simpelweg 'van de zintuigen': zicht, geur, geluid, smaak en aanraking. Bron: WebMD

Intimiteit: een diep gevoel van weten en gekend worden dat zich in de loop van de tijd ontwikkelt door gedeelde kwetsbaarheden en een diepere emotionele band (spiritualiteit).

De seksualiteit van de vrouw en het belang van de Clitoris is een ondergeschoven kind. Lees hierover in onze blog "Let's get clitorate".

Wij starten onze missie dan ook met de collectie ODE - Clitoris sieraden.

ODE is "Meer dan alleen een sieraad, het is een gevoel" - Als ik ODE draag voel ik mij vrouw, krachtig, sexy, gewaardeerd, gezien en dankbaar.

Onze sieraden kunnen tevens een mooie aanleiding voor een gesprek.

We staan pas aan het begin van Selfness® en we zullen samen met onze partners & clubleden met veel plezier en passie werken aan onze ODE aan de vrouw.

Het team van Selfness®