Selfness Club

Selfness

Onze voorliefde voor vrouwen, het belang van seksualiteit voor zelfliefde en verbinding en de overtuiging dat iedereen mag zijn wie hij/zij/hen is maakt dat wij de komende tijd aan de slag gaan met:

Selfness® | ODE aan de vrouw

Onze unieke clit sieraden worden door vrouwen over de hele wereld gedragen en daar zijn wij héél trots op. Niet voor niets zijn onze sieraden een ode aan de vrouw. Trots zijn op jezelf (selfness) en op je vrouwelijkheid (de clitoris als symbool) komen samen in onze sieraden. Jij mag het laten zien !!! Als jij straalt is onze missie geslaagd.

Selfness® | ODE aan de vrouw richt zich in ruimere zin op Sensuele Intimiteit

Sensualiteit: het spectrum van romantische, erotische en seksuele connecties met jezelf of met elkaar. 'Sensueel' betekent simpelweg 'van de zintuigen': zicht, geur, geluid, smaak en aanraking.

Intimiteit: een diep gevoel van weten en gekend worden dat zich in de loop van de tijd ontwikkelt door gedeelde kwetsbaarheden en een diepere emotionele band (spiritualiteit).

Dit doen wij samen met onze partners en met onze clubleden.

Voel je vrouw, krachtig, sexy, gewaardeerd, gezien en dankbaar. Sluit jij je aan bij Selfness®?

Aan het lidmaatschap zijn géén kosten verbonden.

We staan pas aan het begin van Selfness® en we zullen samen met onze partners & clubleden met veel plezier en passie werken aan onze ODE aan de vrouw.

Het team van Selfness®