Verzending & Retourbeleid

Selfness® ODE aan de vrouw

Verzending via MyParcel

NL - € 4,95
EU - € 7,95

Onze producten worden gemaakt met zorg & liefde. Het kan enige tijd duren voordat deze zijn geproduceerd. Besteld door jou, met liefde gemaakt door ons!

Als het bestelde handgemaakte ODE sieraad in voorraad is hanteren wij een levertijd van 3 werkdagen. Indien niet in voorraad is de levertijd 2 tot 3 weken.

Niet-gepersonaliseerde sieraden kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourneerkosten zijn op eigen kosten.

Zo retourneer je jouw order:

Het sieraad dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden is.

Neem contact op met onze klantenservice op het email adres: my@selfness.nl. Zij nemen jouw retour in behandeling. Vermeld hierbij je ordernummer zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Het is belangrijk dat je het retourformulier wat je vanuit de klantenservice ontvangt, goed controleert en samen met het sieraad retour stuurt. Anders kunnen wij helaas je retour niet verwerken.

Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. Het gehele retourproces (inclusief terugbetaling) duurt maximaal 30 dagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retourtype).

Houd er rekening mee dat we de verzendkosten van de retourzending niet vergoeden.